...nytt folk...

Jag träffade en kille i tisdags. En jätte trevlig kille..=)
Va hemma hos han å tjöta lite å så, men när vi skulle gå till spårvagen. Då jag skulle hemså har dom visat fel tider så jag kommer inte hem. får helt enkelt sova hos denna killen.
Jg blir så förbannad på att dom inte kan ha dom tider som gäller. Hur ska jag kunna veta??

Men iaf åker hem på onsdagen för att jag ska på möte hos min psyolog (fjärilen).
Efter mötet går jag hem ge Lillpissen lite mat å vatten.Försökte ringa mamma hela dagen tänkte jag skulle sova hos henne för att jag skulle på intervju på torsdagen, alltså idag. Men fick aldrig tag på henne så jag fick sova hos samma kille igen för att d skulle va närmare till intervjun.
D va snält av han haha, höll han vaken nästan hela natten å han skulle upp kl 5 på morgonen. Inte snällt.

Å idag e d torsdag, den stora dagen. Ska på intervju kl 17.00. Teleförsäljning..håll tummarna för mig.
Å nu ser jag ut så här:



haha inte vacker, jag måste duscha å fixa håret..:P
men Han ehämtar pizza nu så vi kan få oss något i magen.
Hade vart pinsamt om magen skulle börja kurra mitt i intervjun.

Håll tummarna för mig!

...inte varje dag...

Liv å Eva har skickat presenter till mig, Lollan, Malin å mamma. Dom skickade iväg d i lördags så dom tänkte att d skulle kommit igår, men fick vänta en dag till. så idag när posten kom så fick jag av.
Så d va bara å springa bort till maxi å hämta ut paketet..=)
Å d va såna ljuskoppar eller va d nu heter å d va så sött så stod d:

*Några människor gör världen mer speciell bara genom att finnas till*

D stod d på min å Lollans på mammas stod d:

*Mammor är som knappar - de håller ihop saker*

D va bara så gulligt. Malin fick en liten bok med citat för systrar..=)
Så vi får skicka den lilla boken till henne på posten.

...ute på äventyr igen...

Denna gången har jag åkt till Tidaholm i onsdags...=) Träffa en kille som heter Stefan. Jätte trelig, tyvärr så e han lite äldre än mig så inget seriöst haha men en himla trevlig kille.
Men innan jag åkte till Stefan så va jag på ett möte på arbetsförmedlingen, där d va 3 grupper som satt från olika jobb så att säga, grupp 1: resursförmedlingen, grupp 2: handikapp, funktionshinder, grupp 3: inom kök typ, laga mat för sjukhus, skolor mm.
Men vid 4 satta jag mig på bussen in till stan för att sedan ta tåget till falköping, där Stefan skulle möta upp mig.
Vi åka hem till han å tjöta en massa å så spelade vi gitarr hero, skit kul, jag va rätt så bra för att spela nästan för första gången å jag körde på medium..:P duktiga mig... men klart stefan va lite bättre än mig, d va juh ändå hans spel..
Vi va la vakna till 9 på morgonen tror jag vi hade tagit några öl å så på kvällen så d va la därför, men sen va jag faktiaskt rätt så elak å höll han vaken...busiga mig... men jag va inte trött så kund ejuh inte tillåta han å sova...å vem somnade först tro?!
Ja inte va d Stefan iaf.

Iaf så va d torsdag. Vi klev upp vid 1-2 kanske, kommer inte riktigt ihåg, skulle juh åka hem på torsdagen men gjorde inte d...kl vart så mkt å tiden gick så himla fort...
Stefan åka bort å köpte kebabrulle till mig å kebabtalldrik till han själv, jag va super sugen på d haha.
Ja vi hade la inte så mkt för oss egentligen, satt lite vid hans dator å kika å skrev i min blogg å så.

Å på fredagen åkte jag hem tog tåget 16.50 å va framme i Göteborg kl 17.57. Sov på tåget, va super trött.
Putte hade ringt mig då jag satt på tåget, å av någon konstig anledning fråga om jag skulle ha något från systemet, behövde inte ens betala.. han måste ha slagit i huvudet, men men d e bara å tacka å ta emot..
Så måste åka hem till han först för å hämta spriten, men fastande där va inte så bra, skulle juh åka hem till Rasmus för å förfesta men blev inte så, så fick säga till han att vi skulle mötas vid Greta´s.
För festade me Putte istället, han skulle göra sig iordning så vi kunde gå hem till mig så jag kunde fixa till mig.
Han va så seg så när vi kom hem till mig, så va jag tvungen att skynda mig som bara den. Fick blanda mig en grogg i en flaska så jag hade lite färdkost. Kommer till Greta´s men då kommer jag inte in, för då har dom höjt åldersgränsen till 20, typiskt.
När jag väl fick komma in (putte å colette va över 20) så skulle jag å colette bara ta stämplar å hänha in jackorna så skulle vi sticka till nästa ställa, Rock baren, skit kul hade jag där, men glömde helt bort Rasmus, känner mig super dum..men får gottgöra han någon annan dag.
Sen hände d en del på Rock baren men inget jag orkar skriva om, inget jätte spännande.
Men kommer iaf bort från Putte, Colette å dom, så jag går me Oskar, Putte´s kompis. Han bjuder mig på en kababrulle, jag va super hungrig.
Han å jag tog taxi hem till mig. Jag tycker lite synd om Oskar, för han trodde la att han skulle få sig något men icke, jag somnade på sängen, på överdraget haha fullt påklädd. Även om jag inte hade somnat så had ejag inte velat va me han.. inte bra..
Men när jag vaknade på morgonen så va han inte kvar haha..

Stackars Oskar...!


Lite bilder från Tidaholm:





Utanför balkongen hos Stefan



Bilder från bilen

                                   
                                     Fin gubbe..:P

...fredag kväll...

Kommer hem från Anneli runt 5-6 tiden. D första jag får göra e å städa lägenheten, marcus skulle komma hem till mig men han kunde inte eftersom hans gearbox hade gått sönder.
Men Sara ringde å hon skulle gå ut på stan, hon å några vänner skulle gå till Golden days, så jag tänkte att d va lika bra å följa me. Hade juh inget annat för mig ändå.

Pratade me en annan kille , Andreas heter han, snackat me han på nätet å bestämmer oss för att träffas, att han kan följa me till golden me mig å mina vänner.
Möter upp andreas å d andra gänget, vi går tillsammans till avenyn, men vi går inte till golden utan d blir keybar.
Vi e inte på keybar så länge, cidern kostade för tusan 50 spänn. Så vi går till golden iaf.

Vi har skittrevligt å sen så e d dags för alla att dra sig hemmåt, golden stänger.
Jag å andreas går tillsammans därifrån, tänkte vi skulle hem till han, men jag vart så pissenödig, å kände att jag inte skulle klara ig hem till han så vi går till mcdonald.
Å givetvis e d kö..å bara en toalett.
Jag ser 2 tjejer gå in på toaletten, å jag får vänta en jävla stund, så jag bankar på dörren. Då börjar dom skrika innifrån typ: jävla hora, fitta, va fan vill du.

Vi skrattar å tänker att de  nå fjortisar där inne. Men bankar en gång till. Då öppnas dörren me an jävla fart. Dom kommer ut å börjar gapa å skrika på mig å sedan början hon vifta me armarna, å den andra kommer inte långt efter å gör likadant. Sen har jag lite blackouts, men Andreas säger att han tog tag runt mig för att dra mig därifrån å d va någon kille som hade ställts sig framför mig. men som sagt inget minne av d. Kommer ihåg att 2 killar kommer flygandes från kön till kassan å börjar attackera Andreas, trycker in han på toaletten å börjar slå han, den andra kommer inte långt efter me en barnstol i nävarna. Efer en kort syund slutar alla å dom reser sig upp å går, jag kollar runt så att kusten e klar, å d va den så jag får äntligen gå på toa.

När jag kommer ut så sitterAndreas på golvet me papper å en ispåse i ansiktet, väktare hade kommit ambulansen å poliser hade också kommit.
Tar tror att allt e lugnt så kommer dom där blondinerna igen å attackerar mig, puttar bort dom å väktarna kommer å trycker ner dom på golvet.

Men jävlar vilken dag alltså. Vi fick åka me ambulansen in till shalgrenska, å vi fick sitta där i 9 timmar å vänta, jag va tvungen att dra mig hemmåt å han drog vidare till mölndal för att besöka en ögonläkare för å få ut halva hans lins som vart kvar i ögat.


...lördag kväll...

Slingade håret i lördags men färgen satta sig inte så jag ska la försöka igen någon annan dag.
Men iaf jag skulle ut me några kompisar, ha förfest hemma hos evelina, vi sjöng sing star.
Skit kul hade vi iaf.
Sedan åkte vi vidare till hamnkrogen i stenungsund. Jag hade inga pengar men d va kul ändå, dansa som galningar gjorde vi.
Vart helt svettig. men d va d värt.
Åkte sedan till sibylla för å äta lite, vi var hungriga som vargar. haha

Vi hade lite efterfest hemma hos evelina, inte någon stor men vi hade ändå väldigt kul, d va paulinas kompis peter som vart så jäkla full, så han däckade. Å eftersom vi hade så tråkigt, så tänkte vi att vi skulle liv upp stämmningen lite..:P så vi målade på hans ansikte me en röd spritpenna.

Vi gick la å la oss vid 6-7 tiden på morgonen. Vi var trötta dagen efter kan jag juh lova.


 
Jag å Louise                                                                   Jag å Evelina

 
Paulina å Jag                                                                 Evelina å Paulina

                                        
                                         Peter

...niklas på besök...

Niklas kom till mig fredagen den 27 februari. Träffat han via nätet. Han åkte till mig hela vägen från strängnäs. E juh en liten bit iaf. Men han e en jätte go å trevlig kille.
Vi gjorde inte så mkt då han va här, tog d mest lugnt men jag behövde verkligen d.
Vi va juh å hälsa på lite vänner till mig på söndagen, sen så va d någon vän å hälsa på hemma hos mig..=)

Men vi va å gjorde några ärenden, han va på arbetsförmedlingen på måndagen för å skriva in sig.
Han följde me då jag skulle kastrera Lillpissen. Men annars har vi bara ängnat tid för varandra.
Man vet aldrig kanske d blir något..
Men jag vet juh hur kag e när d gäller killar, så antagligen så kommer jag la hitta några fel på han också..=(
Men förhoppningsvis inte.
Han ska iaf komma på besök igen, vet inte riktigt när men vi har iaf pratat om d, känns juh skönt att han vill hälsa på mig igen, d e juh ett bra tecken.

...stackars lillpissen...

I torsdags förra veckan blev Lillpissen kastrerad. Jag lämnade honom hos vetrinären kl 07.30, å skulle hämta han senare.
Emellan där, gick jag på några ärenden. Köpte lite presenter till min Lillasyster som fyllde år den 28 Feb.
Kl 13.30 va jag hos vetrinären igen å skulle hämta Lillpissen, vi fick sitta i ett rum å vänta, men d tig ett himla bra atg innan vi fick gå därifrån. Vi satt där säkert i 30 min innon hon kom in i rummet me han.
Men när vi äntligen kommit hem så märkte man hur groggy han va haha, va lite små kul
Men jag tycker så synd om han, Kan inte vart kul

Stackars Lillpissen!



...en liten förändring...

Idag kom erika förbi, Anneli skulle bara klippa till hennes hår lite, å hon skulle också toppa mig. Men jag vart såå sugen på en helt ny å fräsch frisyr, så vi kollade på nätet å tidningar på va man skulle kunna tänka sig.

Jag trivs juh bäst i å ha kort hår så d där långa håret ville jag bli av me.
Anneli klippte först håret rakt av till axlarna, för att sedan se utifrån d va man skulle kunna göra.
Å då kände jag att jag vart så sugen på å ha lugg, har inte haft lugg sen jag va liten. så då klippte hon lugg.
Än en gång så tog vi en pause, jag kollade i spegeln. Men kände att jag inte va nöjd.
Satta mig då igen i stolen å hon började klippa..=) å efter d va jag klar.

Vet inte riktigt va man ska kalla min frisyr men den e lite annorlunda..:P trivs jätte bra i d.


 


...en resa till Halmstad...

I onsdags va jag å hälsa på en vän i Halmstad, vid namn Fernando..=)
Han sa att d skulle funka att åka me mitt fritidskort men va ändå lite nervös. tänk om d inte hade funkat.
Men som tur va gjorde d d. Va la framme vid ca 18.30.

Gick ner till en ställe som heter harry´s. Träffade på en del av hans vänner. D va trevligt. Kom la hem vid 01.30.
Satt uppe å tjöta fram till 4. Sen va d läggdags..:P

På torsdagen tänkte vi att vi skulle bowla men vart inte så mkt me d..
men vi gick ner till Ida´s, satt där drack några cider å öl. Satt där me en av hans vänner.
Fernando berättade en himla kul grej, jag å hans vän trodde vi skulle avlida..:P
D va något om hans barndom typ..:P inget man tänker nämna här.

fredagen så for vi till helsingborg, han skulle fylla i sin tatuering. Han hade tid kl 11.00, blev färdig vid 13.00. Va lite tråkigt att sitta å vänta men tog en massa bilder. Så d va inte så tråkigt...:P

Men vi kom hem vid 14.30, tjötade fram tills vi skulle åka till tågstationen, då jag skulle åka.
Kom fram till Gbg vid 19.25, tåget skulle va framme kl 19.17, så tåget va lite försenat. Men jag skulle iaf möta upp min vän Niklas. Så nu e jag me han. Men d e en annan historia..

RSS 2.0